RENDO kijkt terug op een succesvolle strategiebijeenkomst over de versnelling van de energietransitie. Het was een mooie gelegenheid om diverse partners en collega’s  bij elkaar te brengen en een inspirerend debat te voeren over dit belangrijke onderwerp.

Er waren ruim 50 aanwezigen: wethouders duurzaamheid en financiën van onze aandeelhoudende gemeenten in Drenthe en Overijssel, collega’s en ook Enexis, TenneT, BAM en VNO-NCW waren vertegenwoordigd. Tijdens het debat over ‘’versnelling’’ werden diverse stellingen besproken.

Het was inspirerend om te zien hoe betrokken en gemotiveerd iedereen was om concrete stappen te zetten richting een duurzamere toekomst. Het debat was levendig en constructief, met kritische vragen en waardevolle inzichten vanuit alle hoeken van de zaal.

Het debat leverde goede aanknopingspunten op om de energietransitie in Drenthe en Overijssel te versnellen. We kijken dan ook terug op een succesvolle bijeenkomst. In 2024 bestaat RENDO 35 jaar en zullen we tijdens een jubileumsymposium terugkijken op dit versnellingsdebat.

Graag bedanken we alle deelnemers voor hun betrokkenheid en inzet tijdens de bijeenkomst.

#energietransitie #versnellingsdebat #inspirerend #betrokkenheid #stakeholders #succes